top of page
Пошук

«ТАК, ЯК Є…» - виставка Сергія Григор'єва.

15 вересня цього року у виставковій залі Будинку- музею Марії Заньковецької (відділ Музею театрального, музичного та кіномистецтва України) відбулося відкриття персональної виставки Майстра акварелі, члена Міжнародного арт-об'єднання «ПОВЕРТАЙСЯ ЖИВИМ!» Сергія Григор'єва.



Привітати талановитого художника прийшли понад 80 киян та гостей нашого міста і спільні друзі, колеги, поціновувачі таланту Сергія Григор'єва та його учні.


Сергій Григор'єв із перших днів війни - на мистецькій передовій. Його картини про війну демонструвалися і у військових шпиталях, і на кращих виставкових майданчиках Європи.


Кульмінацією незабутнього вернісажу стало творче вітання від лауреатів міжнародних конкурсів та фестивалів під керівництвом відомого українського оперного виконавця, педагога Великоолександрівської школи мистецтв та ремесел імені Олександра Зюзькіна - Юрія Мамчука .





Юна співачка Варвара Климчук подарувала учасниками святкового дійства дві українські народні пісні «Вербова дощечка» та «О, є в лісі калина». Її виступ підсилила талановита виконавиця Євгенія Харченко, яка заспівала пісні «Ой, ходила дівчина бережком» та «Лелека». Ну, а кульмінацією концерту став виступ маестро Юрія Мамчука, якого свого часу зливою аплодисментів вітала вишукана публіка у Карнегі Холлі (Нью-Йорк, США). Він виконав на вернісажі Сергія Григор'єва неаполітанську народну пісню «Санта Лючія» та шлягер всіх часів та народів «Києве мій»



.



bottom of page